Nationale Zorggids Groningen

NZG Sanne Elbrink

Normal_sanne_elbrink
Sanne Elbrink, eigenaar Zorg voor Online

Biografie

Sanne Elbrink is de eigenaar van Zorg voor Online. Na 10 jaar werken op het snijvlak van gezondheidszorg en communicatie besloot zij om deze twee passies met elkaar te verbinden. Sinds 2017 is zij zelfstandig ondernemer en richt zij zich op het verbinden van het communicatie- en het zorgdomein. Hoe kan goede communicatie bijdragen aan betere dienstverlening, betere zorg, een beter behandeltraject en aan een betere relatie tussen patiënt en zorgverlener?

Naast algemeen strategisch communicatieadvies voor de gezondheidszorg, zet zij zich in voor het vergroten van de impact van online dienstverlening in de zorg. Hoe kan online dienstverlening leiden tot een betere toegankelijkheid, bereikbaarheid en vindbaarheid voorafgaand aan de zorg? Tot meer keuzevrijheid, patiëntgerichtheid en meer efficiëntie tijdens het zorgproces? De grootste uitdaging hierin is om dit logisch in het werkproces te passen, zodat het voor zowel de patiënt als de zorgverlener winst oplevert.

Passies

Ontwikkelingen in de gezondheidszorg volgen, vooral die rond innovaties in de gezondheidszorg die erop gericht zijn de zorg patiëntgerichter te maken. Kijken naar gedragsbeïnvloedingstheorieën, hoe krijg je mensen in beweging, hoe kun je daadwerkelijk een positieve bijdrage leveren aan gedragsverandering. Naast mijn werk ben ik graag met mijn gezin buiten om te genieten van de natuur en omgeving, probeer ik regelmatig te sporten, een boek open te slaan, blogs te schrijven en lekker te koken.

Schrijft over

Ontwikkelingen in de gezondheidszorg, vooral rondom communicatie, marketing en innovatie.

Meer info? Check de Website