Normal_vacature

Gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn zijn op korte termijn op zoek naar een manager uitvoering jeugd voor 36 uur per week tot 1 januari 2019. De manager uitvoering jeugd gaat het Centrum voor Jeugd en Gezin Westerkwartier (CJG) verder professionaliseren. Dat meldt de gemeente Zuidhorn. 

Het belangrijkste onderdeel van de functie is dat de verantwoordelijkheid voor het functioneren en de resultaten van het CJG. Hiervoor maakt de manager niet alleen de planning, maar is ook verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van (leer)momenten. Als manager worden de trends en ontwikkelingen in het werkveld gevolgd en voorstellen gedaan om het CJG hierop te laten anticiperen.

De functie vereist ten minste hbo werk- en denkniveau. Ruime ervaring in een vergelijkbare functie is een must. Daarnaast bezit de sollicitant kennis van ontwikkelingen op het gebied van jeugdhulp en de transformatie in het sociaal domein en kunde in het vertalen hiervan naar de lokale praktijk. De gemeenten zoeken een leidinggevende die inspirerend en stimulerend is voor het team en de organisatie.

Uitgebreide informatie over de functie staat op de website van de gemeente Zuidhorn. Solliciteren kan tot 12 december. Deze vacature wordt gelijktijdig intern bij de gemeenten Grootegast, Leek, Marum en Zuidhorn én extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.

Door: Redactie Nationale Zorggids