Logo_thedecisioninstitute_logo-rgb-highres

Verbeterde diagnostiek leidt tot betere medische beslissingen. Maar welk diagnosticum is waardevol en welk diagnosticum is waardeloos? Benader de waarde van diagnostiek voor de patiënt over de gehele zorgcyclus tijdens de masterclass op 20 oktober.

Investeren in de juiste diagnostiek kan de kwaliteit van de zorg voor de patiënt verbeteren en/of zorgkosten reduceren. Een verbetering in diagnostiek stelt een arts en zijn/haar team beter in staat om scherpe, snellere medische beslissingen te nemen. Maar hoe maakt u een beslissing over een nieuw diagnosticum of medisch product en hoe bepaalt u de waarde hiervan?

Onder leiding van Vincent Wiersma, MSc. en dr. Ton Hanselaar leert u in deze masterclass hoe u de waarde van een diagnosticum bepaalt met een framework dat gebaseerd is op het Value-Based Health Care concept: het Value of Diagnostics Decision Framework. Deze unieke methodiek biedt u praktische handvatten om de kansen en het potentieel van een diagnosticum te bepalen, waardoor er betere medische beslissingen gemaakt kunnen worden en zo kwaliteit van geleverde zorg wordt verhoogd.

Erken de waarde van diagnostiek en kom naar deze masterclass op 20 oktober (15:30 – 18:00h)!  
Inschrijven kan via http://www.thedecisioninstitute.org/value-based-health-care/ 
 

(Dit is een advertorial)