NZG GezondTotaal

Normal_gezond

GezondTotaal is een kwalitatief, eerlijk en compleet platform over alles wat jou vrouw maakt. Een eigentijdse mix tussen zowel lichaam en geest als je innerlijk en uiterlijk. 

GezondTotaal slaat een brug tussen kwalitatieve informatie en interactie met andere vrouwen en deskundigen. GezondTotaal brengt vraag en aanbod samen en creëert op die manier meerwaarde in de beleving van de bezoeker. GezondTotaal biedt informatie, interactie en een community in een.

Unieke content – deskundig netwerk specialisten, gastbloggers en tekstschrijvers
GezondTotaal is trots op het deskundige netwerk aan specialisten waar zij intensief mee samenwerkt. De deskundigen schrijven toegankelijke en betrouwbare artikelen die aansluiten op de actualiteit, veel voorkomende vragen en problemen en bevatten handige tips binnen de diverse expertises. Daarnaast kunnen bezoekers deskundigen via de website en via social media vragen stellen. 

Naast de specialisten verwerft, schrijft en verwerkt de redactie van GezondTotaal samen met professionele tekstschrijvers en gastbloggers (ervaringsdeskundigen) unieke content binnen de hoofdrubrieken. Zo is alle aangeboden informatie op GezondTotaal uniek, relevant en betrouwbaar. >> Terug naar alle partners van Nationale Zorggids