Nationale Zorggids Groningen

NZG Adverteren

De Nationale Zorggids (NZG) is één van de snelst groeiende zorgnieuwssites van Nederland. Onze redactie verzorgt dagelijks een compleet overzicht van actueel zorgnieuws, aangevuld met achtergronden en wetenswaardigheden. Wij richten ons op 'verzorgend en betrokken Nederland,' met oog voor zowel de zorgontvanger als de zorgverlener. 

Naast de reguliere nieuwsgaring bieden wij ook een platform voor het vormen en geven van opinies. Met huis- en gastcolumnisten bieden wij met regelmaat een andere kijk op een actueel onderwerp uit de zorg.

Dat verzorgend en betrokken Nederland ons weet te vinden, blijkt wel uit het feit dat wij genomineerd zijn voor Website van het Jaar 2014 in de categorie Gezondheid & Welzijn. Een nominatie om trots op te zijn! Om nog toegankelijker te zijn, profileren we onszelf ook met regelmaat op beurzen, in kranten, op TV en natuurlijk via Social Media. Zo kwam u ons bijvoorbeeld tegen op de Zorgtotaalbeurs in de Jaarbeurs.

Omdat nationalezorggids.nl naast de voorpagina verdeeld is in verschillende segmenten, kunt u uw bericht zeer gericht uitzetten onder bijvoorbeeld Kraamzorg of Ouderenzorg. Via onze Social Media kanalen hebben wij inmiddels ruim 115.000 relevante volgers en ook hen kunt u via ons bereiken. 

Promoot uw dienst of organisatie
Omdat de Nationale Zorggids een branchegericht platform is met een grote, maar specifieke doelgroep is het erg interessant uw boodschap hier gericht te verspreiden. We geven u als klant veel ruimte, maar vinden het ook fijn mee te denken over bijvoorbeeld het meest geschikte moment voor een publicatie. Daarnaast adviseren we graag in de keuze van diensten en pakketten.

Lees onze brochure met uitgebreide variatie aan promotiemogelijkheden!