Nationale Zorggids Groningen

NZG Partners

Unicef

Normal_32

UNICEF helpt kinderen over de hele wereld bij het overwinnen van armoede, ziekte, geweld en discriminatie. De Nationale Zorggids steunt UNICEF hierbij door de verschillende hulpprogramma's onder de aandacht te brengen bij haar lezers.


Lees meer over Unicef

NCZ

Normal_36

Het NCZ is een laagdrempelig landelijk Netwerk van Cliëntenraden en netwerkpartners in de Zorg. Het NCZ is een professionele organisatie zonder winstoogmerk. Medewerkers van het NCZ zijn deskundigen uit de zorg die zich vrijwillig inzetten om cliëntenraden in de zorg te ondersteunen bij hun werk en bij het onderling verbinden. Met als doel te leren van- en met elkaar om zo de ontwikkeling en deskundigheid van alle cliëntenraden te bevorderen. De inspiratie en motivatie komt uit de praktijk.


Lees meer over NCZ

Astare

Normal_38

Astare richt zich op de inzet van flexibele medewerkers binnen GGZ- en forensische instellingen die (tijdelijk) extra ondersteuning nodig hebben. Ons team bestaat uit ruim 70 enthousiaste en betrokken professionals met een relevante HBO en/of WO opleiding. 


Lees meer over Astare

GezondTotaal

Normal_gezond

GezondTotaal is een kwalitatief, eerlijk en compleet platform over alles wat jou vrouw maakt. Een eigentijdse mix tussen zowel lichaam en geest als je innerlijk en uiterlijk. 


Lees meer over GezondTotaal

Mediawijzer.net

Normal_mediawijzer.net

Mediawijzer.net is het mediawijsheid expertisecentrum en is opgezet als netwerkorganisatie. Het doel van Mediawijzer.net is om samen met de aangesloten organisaties (netwerkpartners) een toename in mediawijsheid van alle burgers in Nederland te realiseren oftewel een toename in het geheel aan competenties van burgers en instellingen om zich bewust, kritisch en actief te bewegen in de gemedialiseerde samenleving.


Lees meer over Mediawijzer.net

Mamazoekt.nl

Normal_mamazoekt


Lees meer over Mamazoekt.nl

United Consumers

Normal_unitedconsumers-new-webversie

UnitedConsumers bestaat sinds 2000 en is een consumentencollectief met 600.000 deelnemers. Door het grote aantal deelnemers kunnen zij korting bedingen op vasten lasten, bijvoorbeeld op de premie van de zorgverzekering.


Lees meer over United Consumers