Normal_roos

Het Contactpunt Mantelzorg in Noordenveld organiseert een gezellige ochtend voor mantelzorgers in de gemeente. Op donderdag 10 november worden zij in het zonnetje gezet in De Brinkhof in Norg. Dat meldt de gemeente Noordenveld.

Op de Dag van de Mantelzorg worden er in het hele land verschillende activiteiten georganiseerd om mensen die langdurig voor iemand uit hun naaste omgeving zorgen te bedanken. In Norg draait het op 10 november vooral om gezelligheid. De ochtend begint om 10.00 waarna wethouder Gerrit Alssema de mantelzorgers zal toespreken. Vervolgens is er een optreden van Duo Wijsheid en tussen de middag wordt er gezamenlijk geluncht. Alle mantelzorgers uit Noordenveld zijn van harte welkom op deze gratis bijeenkomst. Aanmelden kan tot 3 november.

Mantelzorgers die niet aanwezig kunnen zijn, worden thuis bezocht door de organisatie en krijgen een roos. Mensen die mantelzorgers kennen die in aanmerking komen voor een attentie, kunnen contact opnemen met  WiN (Welzijn in Noordenveld) in Roden. Zij zijn telefonisch bereikbaar via (050) 317 65 00. Bekijk ook de website voor meer informatie: www.mantelzorgnoordenveld.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids