Normal_mantelzorg

Welzijn en Zorg Slochteren is met spoed op zoek naar iemand die vrijwillig komt helpen in de thuishulp. Het gaat om het helpen van ouderen of mensen met een lichamelijke of psychische beperking. Dat meldt de gemeente Slochteren.

Om te helpen kan de vrijwilliger een bezoek brengen aan iemand, zorgen voor vervoer, medicijnen ophalen of iemand persoonlijke aandacht geven door samen activiteiten te ondernemen. De gemeente Slochteren zoekt iemand die voor onbepaalde tijd aan de slag kan. Er wordt een vrijwilligerscontract aangeboden en de reiskosten evenals een WA-verzekering worden vergoed. De werktijden zijn in overleg af te spreken. Er wordt verwacht dat de vrijwilliger 1 tot 3 uur per week beschikbaar is.

Het doel van de thuishulp is om mensen met een beperking of ouderen langer thuis te laten wonen. Een vrijwilliger met een zorgzame en klantvriendelijke instelling kan hierin een grote bijdrage leveren. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Wieneke Valkema, mantelzorg- en ouderenadviseur gemeente Slochteren, via telefoonnummer 0598 42 55 55. E-mailen kan ook via Ewvalkema@slochteren.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids