Normal_normal_meditatie_lotus_mindfulness

De Steunpunten Mantelzorg van Hoogezand-Sappemeer, Slochteren en Menterwolde nodigen hun inwoners uit voor de informatiebijeenkomst ‘Mindfulness voor Mantelzorgers’. Mensen die nieuwsgierig zijn naar hoe een training mindfulness kan helpen zijn van harte welkom op de bijeenkomst. Komend najaar bieden de Steunpunten mantelzorgers vervolgens een gratis achtweekse mindfulnesstraining aan. Dat meldt de gemeente Slochteren.

Mnesen die zorgen voor iemand, kunnen zich overbelast voelen, hoe graag zij het ook doen voor hun dierbaren. Wat mantelzorgers zelf  kunnen doen om gezond te blijven komt aan bod in de mindfulnesstraining. Tijdens de gratis informatiebijeenkomst wordt er uitleg gegeven over de training. Mensen kunnen kennismaken met mindfulness en de manier van oefenen. Er is gelegenheid vragen te stellen aan een van de trainers. Tijdens de bijeenkomst kunnen geïnteresseerden zich ook meteen opgeven voor de training.

De informatiebijeenkomst vindt aanstaande dinsdag, 15 juni, plaats van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) in Hotel Faber te Hoogezand.

Opgave kan bij de Steunpunten Mantelzorg tot uiterlijk 9 juni. Dat kan telefonisch via 0598-364900, of per email: steunpuntmantelzorg@kwartierzorgenwelzijn.nl.

Door: Redactie Nationale Zorggids