Normal_mantelzorg__thuiszorg

Op woensdag 28 februari organiseert het Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond in samenwerking met het Ontmoetingspunt Ulrum een gezellige en informatieve ontmoetingsmiddag voor mantelzorgers. Dat meldt de gemeente Winsum.

Van 14.00 uur tot 16.00 uur zijn geïnteresseerden van harte welkom in het Ontmoetingspunt in Ulrum, Borgstee 3. Deze middag is er tijd en ruimte om ervaringen en verhalen te delen. Wat is het laatste nieuws? Wat brengen de actualiteiten ons? Hoe ging het, hoe gaat het en hoe kijkt u naar de toekomst?

Aanmelden voor deze middag kan bij Monica Blom (Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond) via 06 48874339 (op maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur). Aanmelden kan tevens bij Diny Meinardi van Ontmoetingspunt Ulrum, via 06 30823246. Mailen kan naar m.blom@mensenwerkhogeland.nl.

Bij vragen over het regelen van (vervangende) zorg, financiële of juridische zaken, praktische hulpmiddelen of aanpassingen in en om het huis, kan contact worden opgenomen met het Steunpunt Mantelzorg. Dat geldt ook voor mensen die op zoek zijn naar lotgenotencontacten, een luisterend oor, of tips en adviezen willen om overbelasting te voorkomen. Samen wordt er naar passende oplossingen gezocht.

Het Steunpunt Mantelzorg Bedum, De Marne, Winsum, Eemsmond is een onderdeel van Mensenwerk Hogeland in samenwerking met de MJD.

Door: Redactie Nationale Zorggids