Gezondheidsdag in TSN Thuiszorgwinkel Leek

Op woensdag 7 september tussen 10.00 en 16.00 uur vindt de Gezondheidsdag plaats in de TSN Thuiszorgwinkel in Leek. Gedurende deze dag kan iedereen er terecht voor allerlei gratis gezondheidschecks en advies op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Er zal een verpleegkundige van TSN Thuiszorg zijn om diverse metingen uit te voeren zoals de bloeddruk en de suiker- en vetgehaltes. Dit meldt De Midweek.

Tevens zat er een adviseur van de Koninklijke Visio aanwezig zijn die de gezichtsscherpte van geïnteresseerden op kan meten en die informatie geeft over het gebruik van een leeshulpmiddel. Verder is er een audicien van Beter Horen die een gratis gehoortest af kan nemen en onderhoud aanbiedt voor gehoortoestellen. Tot slot zal er een monteur van Vegro aanwezig zijn die rollators gratis controleert en eventueel mankementen repareert.

Ook voor uitgebreid advies en informatie op het gebied van hulpmiddelen kan men terecht tijdens de Gezondheidsdag. Voor meer informatie of het programma van de andere Thuiszorgwinkels kan gekeken worden op www.vegro.nl of gratis gebeld worden met 0800 – 2 88 77 66.

Door: Redactie Nationale Zorggids