Logo_gezond

NDC Mediagroep hield afgelopen weekend de eerste editie van de beurs Gezondheid &Co. In het Groninger Martiniplaza was het een komen en gaan van bezoekers die bij bedrijven en zorgaanbieders van alles konden leren over een gezonde leefstijl. Dat meldt de Noorderkrant.

Gezondheid & Co is een rubriek die geregeld verschijnt in Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant. Omdat deze bijlagen in beide kranten erg goed gelezen worden, besloot NDC Mediagroep een beurs te organiseren met dezelfde naam. Gezond eten, een sportieve levensstijl, fysieke gesteldheid en andere gezonde thema’s stonden centraal.

Bedrijven en zorgaanbieders zoals GGD’s en Lentis presenteerden zich in kraampjes, maar bezoekers konden ook lezingen volgen, genieten van gezonde hapjes of sportdemonstraties bijwonen. Zo kon er bij Jamie Olivers FoodRevolution op een verantwoorde manier worden gesnackt. Op de Friese Elf Meter werden mensen uitgedaagd om de afstand zo langzaam mogelijk te fietsen. Kortom: er was voor elk wat wils op de drukbezochte Gezondheid & Co beurs.

Door: Redactie Nationale Zorggids