Normal_uitnodiging-opening-2019-afbeelding

Op woensdag 10 maart wordt het TSN ZorgTechnologiehuis De Ebbingepoort op feestelijke wijze geopend. Het TSN ZorgTechnologiehuis is een samenwerking tussen Woonzorgcentrum De Ebbingepoort en ZorgThuis Noorderpoort.

Voor cliënten, mantelzorgers en haar eigen medewerkers wil TSN met het TSN ZorgTechnologiehuis een plaats bieden waar informatie over Zorgtechnologie beschikbaar is. De technologie die binnen TSN Thuiszorg in gebruik is, wordt ook in het TSN ZorgTechnologiehuis gepresenteerd en toegelicht. Tijdens de opening geven studenten van Noorderpoort voorlichting over diverse technologische hulpmiddelen.
 

Ondersteunen, scholen en adviseren

TSN en Noorderpoort creëren met het TSN ZorgTechnologiehuis ruimte waarin studenten van Noorderpoort en medewerkers van TSN interactieve workshops, scholing en voorlichting verzorgen rond zorgtechnologie. Het doel is burgers te ondersteunen die regie willen houden op de zorg waarmee zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen, maar ook professionals te leren werken met en te adviseren over nieuwe technologie.
 
Door: Nationale Zorggids