Normal_vergadering

In september is een scholingstraject gestart in verband met de aanbesteding jeugd en Wmo 2017 in NMD verband. Vanaf 1 januari 2017 werkt de gemeente Noordenveld met een resultatenmatrix. Deze matrix vergt enige uitleg. Omdat het goed is dat iedereen dezelfde taal spreekt (zowel medewerkers toegang, huisartsen, gecertificeerde instellingen en aanbieders) wordt er een training georganiseerd. Dat meldt de gemeente Noordenveld.

Het blijkt dat een aantal mensen de training in september of oktober om welke reden dan ook niet konden volgen. Omdat het belangrijk is dat zij ook bijgeschoold worden, wordt er een extra training gepland in de Brinkhof in Norg. De inhoud is hetzelfde als van de bijeenkomsten in september en oktober. De training is gericht op de resultatenmatrix en bestaat uit twee delen: op 17 januari wordt er van 9.00 uur tot 12.00 uur uitleg gegeven door Anne-Marie Hofstede en Jenny Chung. Op 31 januari wordt er vervolgens van 9.00 tot 11.00 uur geoefend.

De scholing is bedoeld voor de medewerkers van de Toegang van de NMD gemeenten, de aanbieders en gecertificeerde instellingen die de training in september of oktober niet gevolgd hebben. Voor aanbieders geldt: maximaal twee personen per aanbieder. Aanmeldingen kunnen voor 10 januari 2017 per mail doorgegeven worden aan Ellen Grootjans via e.grootjans@gemeentenoordenveld.nl onder vermelding van ‘bezembijeenkomst’.

Deelnemers wordt verzocht zoveel mogelijk te parkeren bij de sporthal aan de achterzijde van de Brinkhof. Deze parkeerplaats is te bereiken door het Kerkpad naast de Brinkhof in te rijden. De afslag naar de parkeerplaats bevindt zich aan de rechterkant. Bij de parkeerplaats is ook een ingang van de Brinkhof.

Door: Redactie Nationale Zorggids