Logo_tynaarlo

De gemeente Tynaarlo zoekt voor haar dynamische organisatie een senior beleidsadviseur Jeugdhulpbeleid. Dat is iemand die zich binnen het sociaal domein bezig gaat houden met de WMO en Jeugd. Adviseren over en vormgeven aan het gemeentelijke beleid staat centraal. Geïnteresseerden kunnen tot 20 januari solliciteren. Dat meldt de gemeente Tynaarlo.

De kandidaat moet een brede kennis hebben op het gebied van jeugdhulp. Daarnaast is ervaring met het ontwikkelen van beleid van belang. Een senior beleidsadviseur Jeugdhulpbeleid speelt snel in op actuele en vaak nieuwe beleidsvragen. Daarbij wordt samengewerkt met verschillende (externe) partijen. Vanuit de eigen expertise wordt deelgenomen aan verschillende werk- en projectgroepen, zowel in de interne organisatie als op regionaal niveau. Een overzicht van werkzaamheden en functie-eisen is te vinden via de website van de gemeente: https://www.tynaarlo.nl/gemeente/publicaties/nieuws/vacature_senior_beleidsadviseur_jeugdhulpbeleid/.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Anneke van der Geest van het team Mens en Maatschappij via het telefoonnummer 0592-266830. Sollicitaties dienen uiterlijk 

20 januari 2017 binnen te zijn op www.vooruitindrenthe.nl. Deze vacature is zowel intern als extern opengesteld. Bij gelijke geschiktheid genieten interne kandidaten de voorkeur.

Door: Redactie Nationale Zorggids