Normal_ouderenzorg_mantelzorg_rolstoel_bejaarde_oudere_verpleging_verpleegster

De gemeente Bedum heeft hulp nodig van jonge mantelzorgers. Zij kunnen helpen door mee te doen met de Versnellingskamer. Hierbij maken ze een korte digitale vragenlijst over hoe de gemeente mantelzorgers beter kan vinden en helpen. Daarna gaan ze met de groep in gesprek over de uitkomsten. Dat meldt de gemeente Bedum.

 Je bent mantelzorger als er bij jou thuis of vlak in de buurt iemand ernstig ziek is. Bijvoorbeeld je vader of moeder, je broer(tje) of zus(je) of een opa of oma. Heel veel kinderen en jongeren groeien op in zo'n situatie, maar het moeilijk ze te vinden. 

Als bedankje gaan we daarna met elkaar de strijd aan tijdens het nieuwe en spannende spel Argery Tag Waddenfun. In een goede mix van paintball, boogschieten en trefbal strijd je met je teamgenoten natuurlijk om de eerste plaats. Deze dag vindt plaats op zaterdag 30 september, van 13.30 tot 18.00 uur en is bedoeld voor jonge mantelzorgers van 15 t/m 23 jaar oud uit de gemeenten Bedum, De Marne, Winsum of Eemsmond.

Opgeven kan door een e-mail te sturen naar m.blom@mjd.nl of door te appen of bellen naar Monica Blom van MJD op 06 – 48 87 43 39.

Door: Redactie Nationale Zorggids